5 důvodů, proč si objednat vzorky látek ještě před koupí šité výbavičky
Vzorky látek

5 důvodů, proč si objednat vzorky látek ještě před koupí šité výbavičky

Před objednáním šité výbavičky pro miminko je velmi důležité zvážit výběr látek. Existuje několik důvodů, proč byste si měli nejprve objednat vzorky látek, a až potom se rozhodnout, jaké materiály chcete použít pro výbavičku vašeho děťátka. Tento proces vám pomůže učinit lepší rozhodnutí a zajistí, že konečný produkt bude nejen krásný, ale i funkční a bezpečný pro vaše miminko. Zde je několik důvodů, proč se vyplatí objednat vzorky látek:

1. Zhodnocení kvality a měkkosti látky

Při objednávání šité výbavičky pro miminko je důležitá kvalita a měkkost látky. Objednáním vzorků můžete osobně zkontrolovat, zda je látka dostatečně jemná a příjemná na dotyk pro citlivou dětskou pokožku. Ne všechny látky, které vypadají pěkně na obrázcích, jsou také příjemné na dotyk. Tímto způsobem můžete předejít tomu, že koupíte něco, co nebude vyhovovat vašim očekáváním. U nás v LevinFelin můžete tento krok přeskočit, protože všechny naše látky splňují Oeko-Tex® Standard 100 a tak si můžete být jistí, že při jejich výrobě nebyly použity žádné chemické látky. Kromě toho jsou všechny produkty u nás navržené tak, aby do styku s citlivou dětskou pokožkou přišly jen látky ze 100% bavlny.

2. Sladění barev a vzorů

Barvy a vzory na obrázcích mohou vypadat jinak než ve skutečnosti. Monitor vašeho počítače nebo mobilního zařízení může zkreslovat barvy,a proto je lepší vidět látky naživo. Objednáním vzorků můžete lépe sladit barvy a vzory, které se hodí do vaší výbavičky nebo do místnosti, kde bude miminko trávit čas.

3. Ověření odolnosti a prodyšnosti

Některé látky mohou být příliš tlusté nebo naopak příliš tenké, což může ovlivnit komfort miminka. Vzorky látek vám umožní posoudit, jaká je jejich prodyšnost a odolnost. Pro miminko je důležitá prodyšnost, aby se předešlo přehřátí a podráždění pokožky. A také pokud plánujete šitou výbavičku používat denně, odolnost látky je klíčová. Na našich vzorcích látek najdete kromě složení i informaci o gramáži.

4. Jednodušší rozhodování a výběr správného typu látky

Existuje mnoho druhů látek, jako je bavlna, mušelín, velvet,…a každý z nich má své specifické vlastnosti. Objednáním vzorků si můžete vyzkoušet různé druhy látek a rozhodnout se, které z nich jsou pro vás a vaše miminko nejvhodnější. Možná zjistíte, že některé látky, o kterých jste původně neuvažovali, jsou mnohem vhodnější.

5. Vyhnutí se zklamání z finálního produktu

Představte si, že si objednáte celou výbavičku, a až po doručení zjistíte, že vám látka a barva nevyhovují. To může vést ke zbytečnému stresu a zbytečným nákladům na vrácení nebo výměnu produktů. Objednáním vzorků látek minimalizujete riziko zklamání z finálního produktu, protože už předem víte, co můžete očekávat.

Objednat vzorky látek u nás je neuvěřitelně jednoduché!

Peníze za ně ti vrátíme při objednávce výbavičky. Podívej se, jak na to!

Doporučujeme

Přihlaste se k odběru novinek a získejte 5% slevu
Nové produkty, nápady, články a akce, nezměškejte nic, co by vás mohlo zajímat
Logo footer
© LevinFelin 2022